vineri, 22 mai 2009

Bine aţi venit!

Salutare! Vă scrie Nicolae, trainer-ul proiectului. Este o chestie destul de interesantă (după părerea mea) să postezi ceva pe internet, mai ales cînd este vorba de propriul tău blog. Mă adresez mai cu seamă celor ce vor "transpira" sub aripa acestui blog - mult succes şi, bineînţeles, mult mult spor la lucru! P.S.: pentru dragele mele studenţele- doamnele-bibliotecare a raionului Soroca :)

10 comentarii:

  1. Datorită profesorului nostru Nicolae Lozovan,am avut o mare plăcere de a cunoaşte lucruri noi pe care pînă acum nu le-am practicat,formarea acestui blog ne-a înzestrat cu cunoştinţe noi şi moderne pe care le v-om practica în activitatea de bibliotecar şcolar.Îi mulţumim mult pentru răbdarea şi munca depusă celui mai tînăr şi minunat profesor.Multe succese şi realizări frumoase în continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem foarte multumit ca am beneficiat de acest proiect, care ne-a permis cunoasterea mai eficienta a calculatorului.Cunostintele acumulte pe prcursul orelorde studiu le vom folosi cu mare ardoare in munca practica ce o prestam.

    RăspundețiȘtergere
  3. În urma proiectului dirijat de Nicolae Lozovan care a depus mult suflet,ne-a dat posibilitatea de a cunoaşte noi orizonturi spre lumea blogurilor.Sper,că în viitorul apropiat biblioteca Liceului Teoretic ''Ion Creangă'' va avea un calculator unde voi putea practica cunoştinţele acumulate.Sincere mulţumiri tuturor organizatorilor acestui proiect.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare Nicolae. În sfîrsit datorită domniei tale am căpătat cunostinţe pentru a discifra, a descoperi miraculoasa cale a internetului. Am avut fericita ocazie de a activa împreună pentru care fapt vin să-ţi mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dorim mult ca fiecare biblioteca scolara sa dispuna de calculatoare , pentru a usura munca celor care pledeaza cu suflet asupra cartilor.
    Multumim mult D-lui Lozovan Nicolae pentru munca si efotul depus in plantarea cunostintelor ce pastreaza comoara tastelor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salutare!Noi bibliotecarii raionului Soroca vă mulţumim pentru lecţiile petrecute la calculator cu diferite programe:MS PowerPoint,MS Word şi Excel,crearea paginilor Wiki şi Blog-urilor,bazele Internetului.Sunteţi un formator competent în materie,îndrăzneţ,cu respect faţă de noi.
    Vă dorim multă sănătate,baftă în toate,succese frumoase şi noi realizări în alte proiecte de acest gen.La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Slutare tuturor bibliotecarilor scolari din republica, care au binefeciat de acest proiect.Cunostintele capatate in cadrul acestui proiect ne vor permite o colaborare mai eficienta,mai sigura, mai performanta.Mult suces tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scopul acestui proiect este de a ameliora situitia creata ,prin incuragarea si prestarea cursurilor de instruire ,de aduce la cunostinta utilizatorilor tehnicile si metodele de formare a unui spatiu informational al bibliotecii.Aceste cursuri ne-au ajutat pe noi bibliotecarii sa acumulam cunostinte si sa le aplicam in practica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumire tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect in deosebi domnului Nicolae care a stat la baza efectuarii studiilor de studiere a calculatorului. Cunostintele pe care le-am adunat ne vor fi de un mare folos in munca pe care o prestam

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincere multumiri personal domnului Nicolae pentru munca si rabdarea depusa la orele petrecute.
    Numele Nicolae este un nume sfint.Sfintul Nicolae -facatorul de minuni.Sa va ocroteasca ingerul pazitor si Domnul sa va aiba in paza sa.La mai mult si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere