sâmbătă, 23 mai 2009

Cursurile de perfectionare

Suntem mindri ca am fost alesii din intreaga comunitatea bibliotecara din republica sa beneficiem gratuit de cursurile "Tehnologiile Informationale in Activitatea Bibliotecarilor" in cadrul Proiectului lansat de IATP.
In grupa bibliotecarilor soroceni au fost instruiti 14 bibliotecari din scolile din raion, care sau aratat buni si receptivi elevi si speram ca cunostintele acumulate vor fi implementate cu succes in practica. Cu parere de rau recunoastem ca numai 3 bibliotecari au in biblioteca sa calculator, nefiind conectate la Internet.
Credem ca, Directia Generala Invatamint Soroca va contribui la continuitatea acestor cursuri prin asigurarea cu calculatoare a bibliotecilor scolare din raion, astfel oferind posibiitatea implementarii cunostintelor capatate in practica.

Un comentariu:

  1. Datorita acestor cursuri care au o mare insemnatate in viata noastra,noi vom fi cei care vom promova cunostintele acumulate pe parcursul acestor cursuri.Sunmtem foarte multumiti de faptul ca am putut paricipa la imbogatirea vocabularului, cit si perfectionarea.Exprimam mare multumire programului IATP care a contribuit enorm de mult .

    RăspundețiȘtergere